Sóc una entusiasta del periodisme i de la música. La primera és la meva professió i la segona la meva passió. Sóc periodista i cantautora, sí, totes dues coses. No sabria dir ara mateix quina faig millor. Totes dues són la meva passió i amb totes dues he viscut moments inoblidables. Nascuda a Sant Joan les Fonts ( Garrotxa), de ben petita els meus pares es van adonar que seguia el ritme de la música de la tele picant a la trona amb la cullera de les farinetes. Així va començar la meva relació amb el món del ritme, la música i la comunicació en general.

La veu és el meu instrument estrella tant per cantar com per fer ràdio, el mitjà de comunicació on he desenvolupat quasi tota la meva carrera periodística.

Cantar ho és tot per a mi. Un do que vaig heretar de la meva estimada iaia Clara i que he treballat al llarg de tota la meva vida fins a dia d’avui. Canto des que tinc us de raó, la música m’ha abduït i forma part de la meva vida en tota la seva dimensió. Ritme, memòria musical, coordinació, afinació… M’han servit molt a la ràdio!!!

He estudiat solfeig i piano al CONSERVATORI ISAAC ALBÈNIZ de Girona, cant modern a laESCUELA DE MÚSICA CREATIVA de MADRID i també a Barcelona amb el professor delTALLER DE MÚSICS, Xavi Garriga. Sóc membre del SINDICAT DE MÚSICS DE CATALUNYA ( MUSICAT), de L’SGAE i de l’AIE.

Vaig formar duet professional durant 4 anys amb el pianista JOAN FIGUERAS (Nito Figueras) interpretant estàndards de Jazz, soul, boleros… 7 anys fent tàndem amb el guitarrista JOAN ELOI VILA,  4 anys amb el pianista i compositor Antoni Mas i  des de 2015 fins ara amb el pianista i compositor MARC MAS, el contrabaixista PEDRITO MARTÍNEZ i el quartet de corda MARE NOSTRUM MUSICAE.

La meva faceta com a cantant i lletrista sempre m’ha acompanyat a tots els programes de ràdio que he dirigit i presentat, sempre cantant en directe els temes musicals.

El 2012 vaig editar el meu primer disc com a cantautora, Autoretrat (Temps Record 2012), un treball intimista dirigit pel mestre ANTONI MAS BOU. 

L’octubre de 2015 he publicat moltClara ( Temps Record 2015), el meu segon disc, una barreja d’estils i de gèneres, com jo mateixa.

El juny de 2018 publico el meu primer disc d’havaneres, “L’altra cara de l’havanera” ( Temps Record 2018), un gènere que fa temps que toco com a lletrista i que em té seduïda. El mar és una font inesgotable d’inspiració per mi i aquest disc és clàssic i trencador alhora. A més tinc la sort de poder fer tàndem amb el mestres Bastons i l’Antoni Mas dos dels compositors més emblemàtics del món de l’havanera que hi ha ara mateix. Torno a comptar amb el compositor Marc Mas per la direcció musical i els arranjaments i sí, jo també  m’atreveixo a compondre alguna cançó!

Actualment estic treballant en dos projectes. D’una banda, un nou disc d’havanera i cançó de taverna que es dirà “Atramuntanada” i que ja està molt avançat, i on he fet tàndem amb els músics d’aquí com el Mestre Bastons, Antoni Mas, i també amb músics de Mallorca, com Gori Matas. De fet, ja canto les cançons als concerts. I de l’altra, un disc de boleros i ranxeres, “Amar en son de Paz”,  que estic treballant ara mateix amb el productor Mauri Campos i que compta amb col·laboracions de músics com el cubà Emilio Sánchez.

 

facebooktwitteryoutubefacebooktwitteryoutube