entrevista Ràdio Palafrugell a Clara Bonfill


 

Setze Mirades Musicals

Setze Mirades Musicals

 CRISTINA CANTAL & CRISTINA VILA

  a partir del minut 9 entrevista amb la Clara

Avui parlem de notes musicals femenines.

Volem fer un viatge per la història fins el 1700 i el 1800 i oferir-vos un breu recorregut musical per conèixer dues grans compositores: Maria Theresia Von Paradis i Clara Weick.

I del segle XVIII i XIX tornarem fins l’actualitat per veure el panorama musical. Parlarem d’una exposició de l’Institut Català de les Dones “16 x 16: Setze Jutgesses per al 2016” que pretén fer visible i reconèixer 16 dones músiques.

En la mirada experta parlarem amb la periodista i cantautora de Sant Joan Les Fonts, Clara Sànchez que presenta el seu segon treball discogràfic: Molt Clara.

I atenció perquè, amb la Cristina Cantal, mirarem quins i quines cantants formen part de la llista dels 7 capdavanters d’aquesta setmana. I amb la Cristina Ribot, ens endinsarem en la representació de la música en l’art.

Avui obrim les portes per conèixer Setze Mirades Musicals

DESPERTEM MIRADES - CLARA SÁNCHEZ 21-06-16 1 (converted)


 

Durant l’entrevista al programa “Espècies Protegides” de Ser Catalunya vaig cantar en directe la cançó “Hauria parlat de tot” acompanyada del guitarrista Joan Eloi Vila.


 

Entrevista al programa Sons de la Terra de Ràdio Estel presentat pel periodista Gérard Carrión. Un repàs a tot el disc de la Clara, escoltant les cançons i comentant el treball creatiu. (clica la foto per sentir l’entrevista)

Clara i Gerard Carrión Sons de la Terra Ràdio Estel


 

Entrevista al programa El Matí de COPE amb el periodista Carles García. Una conversa la mar d’animada sobre música, periodisme i la vida arran de la publicació de “moltClara” i el concert del proper 14 de desembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Clara i Carles García COPE


 

Francesc Sánchez Carcassés repassa la carrera musical de la Clara en una entrevista d’un hora amb motiu de l’estrena del seu segon disc moltClara

 


Jordi Corominas entrevista la Clara a Ràdio Girona el dia del concert d’estrena de moltClara

 


 

Presentant el disc moltClara al programa ” els 7 capdavanters” de Fem Girona

els 7 capdavanters entrevista moltClara 1 12 oct 2015

els 7 capdavanters entrevista moltClara 12 oct 2015


 

Eduard Cid entrevista a la Clara al seu programa GIRONA ARA (5 oct 2015)

girona ara entrevista moltClara 5 oct 2015

girona ara entrevista Clara Sánchez-Castro 5 oct 2015

facebooktwitteryoutubefacebooktwitteryoutube